Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren polis için Antalya'da tören

ANTALYA'da, tedavi gördüğü hastanede ciğerlerindeki rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden polis memuru Mehmet Deliağa (46), düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere Hatay'a gönderildi.

17 Haziran 2020 Çarşamba 16:17
Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren polis için Antalya'da tören

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA) -

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan ve yaklaşık 1 yıl önce kanser teşhisi koyulan, 21 yıllık polis memuru Mehmet Deliağa, tedavi gördüğü hastanede ciğerlerindeki rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Hastane morgundan alınan Öztürk'ün Türk bayrağına sarılı cenazesi, İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası önüne getirildi. Deliağa için burada düzenlenen törene Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ile meslektaşları ve yakınları katıldı. Törenin ardından polis memuru Mehmet Deliağa'nın cenazesi, toprağa verilmek üzere Hatay'ın Antakya ilçesine gönderildi.

Anahtar Kelimeler:
AntalyaPolisMehmet Deliağa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.