Taşan dere nedeniyle sitenin bahçesi ve araçlar su içinde kaldı

Antalya'da dün akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle taşan dere 29 bloklu siteyi sular altında bıraktı.

27 Ocak 2026 Salı 12:44
Taşan dere nedeniyle sitenin bahçesi ve araçlar su içinde kaldı

Ramazan Bozca
ANTALYA (İHA) -
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nün ‘Sarı Kod' ile uyardığı Antalya'da dün akşam saatlerinde etkisini gösteren şiddetli fırtına ve sağanak yağış nedeniyle hayat olumsuz etkilendi. Birçok bölgede yollar sular altında kalırken, araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Liman Mahallesi 62 Sokak'ta bulunan 29 blok ve 600 daireden oluşan bir siteyi ise yakınında bulunan derenin yağmur suları nedeniyle taşması sonucu su bastı. Zaman zaman su seviyesinin 1 metreyi bulduğu site içerisinde bulunan araçlar su altında kalırken, birçok araçta maddi hasar meydana geldi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.