Taksiciler İSYANDA!

Otellerdeki araç kiralama firmalarının resmen taksicilik yaptığını söyleyen Kemerağzı yöresi taksicileri, “ekmeğimizi çalıyorlar” diyerek isyan ediyorlar. Kimsenin rızkına göz dikilmemesi gerektiğini ifade eden taksiciler, “Otellerin içinde faaliyet gösteren araç kiralama firmaları hiçbir denetim olmadığı için taksicilik yapıyor. Sesimizi duyurmak için biz de mi yol kapatalım?” diyorlar.

24 Haziran 2014 Salı 10:35
Taksiciler İSYANDA!
200 taksi bulunan duraklarının iş yapamaması yüzünden masraf etmemek için zeytin ekmekle karınlarını doyurduklarını belirten Kemerağzı Kundu bölgesi taksicilerinden Bilal Coştan, Hasan Eski M. Ali Şimşek, Seyfi Acar, Şevki Soytürk, Emrah Eski ve Recep Beyaz, araç kiralama firmalarından dert yandı.

Diğer taksici arkadaşları adına da konuştuklarını ifade ederek, şunları söylediler:
“Maalesef otel yönetimleri de araç kiralama firmalarına göz yumuyor. Bizi otelden arayıp sadece fiyat soruyorlar. Daha sonra müşterileri o firmalar taşıyor. Geçen yıl ambulans içinde turist taşırken yakalandılar. Ağlanacak hale gülüyoruz. Ama ekmeğimizle daha fazla oynanmasına izin vermeyeceğiz. Yetkililerden bir an önce gereken tedbirleri almalarını bekliyoruz. Sesimizi duyurmak için biz de yol mu kapatalım? Ama sabır taşımız da çatlamak üzeredir.”

Kermerağzılı taksiciler, bisiklet kiralama firmalarından da dert yanarak, “Kemer’de bunlar yasaklandı. Allah korusun, burada da bir kaza olduktan sonra mı yasaklanacak? Trafikte yüreğimiz ağzımıza geliyor” şeklinde konuştular.
 

Son Güncelleme: 24.06.2014 10:42
Anahtar Kelimeler:
AntalyaKunduTaksiciler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
izzet ardıç 2014-06-24 11:00:57

Arkadaşlarımızın dediklerine tüm taksiciler olarak katılıyoruz bu olayların önüne geçmesi için önce aksu kaymakamı ve aksu belediye başkanımızın halil şahinebu konuya el atmasını bekliyoruz

Avatar
hsyn YILMAZ 2014-06-24 12:08:32

kardesim sizde insanlari hayvan yerine koymayin.10 tl lik yere 50 tlye gidersen adamlar size degil onlara biner.önce dürüst olucaksin i̇şi̇ni̇n hakkini vericeksin.çobanida taksici çi̇ftçi̇de taksi kunduda..her önüne gelen taksici olursa her öune gelende transferini yapar..