Sözen Ailesinin mutlu günü

AK Parti Aksu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yaşar Sözen’in oğlu Mehmet Sözen, dillere destan bir düğün töreniyle Emine Atalay’la hayatını birleştirdi. Denizim Park’ta gerçekleşen törene, Aksu, Antalya ve şehir dışından çok sayıda seçkin konuk katıldı.

15 Ekim 2018 Pazartesi 14:20
Sözen Ailesinin mutlu günü

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in kıydığı nikâhta, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’de şahitlik yaptı. Bu arada AK Parti Aksu İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, MHP Aksu İlçe Başkanı Kemal Kara, MHP Aksu Belediye Meclis Grup Sözcüsü Mustafa Poyraz ve MHP Aksu İlçe Yöneticisi Mustafa Çetinkaya da düğüne katılan davetliler arasında yer aldı.

Yılın düğünü olarak hafızalara kazınan törende, Başkan Türel evlilik cüzdanını geline takdim etti. Genç çifte sağlıklı ve huzurlu bir ömür mutluluklar dileyen Türel, Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylemlerini hatırlatarak, 3 çocuk tavsiyesinde bulundu. Öte yandan canlı müzik eşliğinde devam edilen düğün töreninde, Yaşar Sözen’de konuklarıyla yakından ilgilendi.  

        

Anahtar Kelimeler:
Yaşar SözenMehmet Sözen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.