SOLOTÜRK TIR'ı Kaş'ta

TÜRK Hava Kuvvetleri'nin gözbebeği SOLOTÜRK'ün ürünlerinin tanıtıldığı ve satışının yapıldığı ST STORE, Antalya'nın Kaş ilçesine geldi.

30 Temmuz 2018 Pazartesi 09:11
SOLOTÜRK TIR'ı Kaş'ta

Kaş Limanı'nda konuşlandırılan TIR'da, SOLOTÜRK'ün lisanslı ürünleri havacılık hayranlarının beğenisine sunuldu. Dört gün Kaş'ta kalacak olan TIR'daki 30 çeşit ürün satışa sunuldu.

TIR'daki görevli ve tasarımcı Serkan Ödemiş, "SOLO TÜRK ekibi, Türk Hava Kuvvetleri'nin sahip olduğu modern ve yüksek performanslı F-16 uçağının kabiliyetlerini, kullanım için yüksek seviyedeki bilgi ve beceriyi izleyiciye bir gösteri şeklinde sunuyor. Gösteri anında izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşatıyor. Bu TIR'daki ürünlerin satışından elde dilen gelirin bir bölümü şehit ailelerine yardım sağlayan Kartal Vakfı'na aktarıyoruz. Kalan bölümü de Türk Yıldızları'nın giderleri için harcanıyor. ST Store TIR'ı, SOLOTÜRK ekibinin faaliyetine ilişkin tanıtım yapıyor. Sadece lisanslı ürünlerin satışını yapıyor" dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.