'Sanat Her Yerde'

ANTALYALI kadın sanatçılar, 2020 yılının ilk sergisini 'Her Yerde Sanat Var' sloganıyla Kaleiçi'nde açtı.

03 Ocak 2020 Cuma 14:23
'Sanat Her Yerde'

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) 
Sanatçılar Vildan Özsoy, Mukadder Öztürk, Nesrin Pamir, Sevda Kesim, Muhidiye Yalnızca, Azize Candan yağlı-akrilik ve sulu boya resim, üç boyutlu rölyef, takı tasarımı, mis sabun ve jel mum, geleneksel el sanatları çalışmalarından oluşan yeni yıla özel sanat tasarımlarını Kaleiçi'nde sanatseverlerin beğenisine sundu.

Serginin küratörlüğünü üstlenen Sevda Kesim, farklı konularda resim, duvar panosu, kapı-pencere süsü, kıyafet üstü aksesuar gibi birçok göz kamaştıran, rengârenk dekoratif ve hediyelik eşyalar ürettiklerini, sanatı halkın ayağına taşıdıklarını belirtti. Kesim, yeni yıldaki sloganlarının 'Her Yerde Sanat Var' olduğunu, her ortamda, her mekânda sergiler açıp, workshoplar çalışmaları yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.