Rektör Özkan'a AK Parti heyetinden ziyaret

AKDENİZ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'ı, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Özhaseki, Erkan Kandemir ve Fatma Betül Sayan Kaya ziyaret etti.

01 Şubat 2021 Pazartesi 17:26
Rektör Özkan'a AK Parti heyetinden ziyaret

ANTALYA, (DHA)

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Özhaseki, Erkan Kandemir, Fatma Betül Sayan Kaya ile milletvekilleri Atay Uslu, İbrahim Aydın, Kemal Çelik, Mustafa Köse, Tuba Vural Çokal ve Sena Nur Çelik'i Akdeniz Üniversitesi Yönetim Kurulu Salonu'nda ağırladı.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, “Antalya Türkiye'nin göz bebeğidir. Son 15 sene büyük bir gelişme gösterdi. Üniversite işbirliği ile bu gelişimin daha da artmasını bekliyoruz" dedi. Fatma Betül Sayan Kaya ise “Koronavirüs süreci sağlık turizmi için bir fırsat oldu. Özellikle Avrupa ülkelerinin bu süreçte sınıfta kaldığını gören Arap ülkelerinden Türkiye'ye büyük ilgi var. Bunu değerlendirmeliyiz" ifadelerini kullandı.


Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, “Antalya ve Akdeniz Üniversitesi olarak bir bütün halinde turizmi, özellikle sağlık turizmini daha da geliştirmek için çalışıyoruz. Antalya özellikle onkoloji ve organ nakli konusunda hem araştırma, hem de tedavi anlamında en üst seviyede" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.