Ramazan Özen aşure ikram etti

2014 yerel seçimlerinde MHP’den Aksu Belediye Başkan adayı olan Eczacı Ramazan Özen, Muharrem ayı dolayısıyla eczanesinin önünde cuma namazı çıkışı vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

24 Eylül 2018 Pazartesi 14:41
Ramazan Özen aşure ikram etti

Eczacı Ramazan Özen, Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı. Aşure etkinliğine MHP Aksu İlçe Başkanı Kemal Kara, Ordu Tarım’ın sahibi Mehmet Akif Ordu, AYGO Emlak’ın sahibi  Yunus Kaba, Altıntaş Mahalle Muhtarı Bilal Çelik, MHP’li meclis üyeleri,  Aksu siyasetinin tanınan simaları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Özen kendi elleriyle aşure ikramında bulundu.

Vatandaşların hayır duasını alan ve Aşure gününün önemine dikkat çeken Özen, “Aşure günü, yani Muharrem Ayı'nın 10. günü İslam dünyasında büyük öneme sahip , hem bugün yaşananlar hem de bugün için nakledilen rivayetler, Aşure günün önemini arttırıyor. Ülke olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan şu zamanlarda bu günler bizleri daha da yakınlaştırıyor. Bu ve bunun gibi etkinliklerin bizlerin birlik ve beraberliğini arttırıyor, kardeşliğimizi güçlendiriyor.Tüm İslam Alemi’nin ve Aksuluların Aşure günü mübarek olsun." dedi.

Anahtar Kelimeler:
Ramazan ÖzenAşure
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.