Polisten kaçan otomobil durduruldu

ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde 'dur' ihtarına uymayarak otomobiliyle kaçmaya çalışan sürücü, polis tarafından kısa süren kovalamacanın ardından durduruldu.

05 Kasım 2016 Cumartesi 12:15
Polisten kaçan otomobil durduruldu
 Gazipaşa'ya bağlı Kahyalar Mahallesi'nde saat 00.30 sıralarında meydana gelen olayda, bir ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde seyir halindeki 07 HPT 47 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü, otomobiliyle kaçmaya başladı. D400 karayolu üzerinde seyir halindeki aracın arka lastiği patladı. Patlak lastikle daha fazla ilerleyemeyen sürücü aracı durdurdu. Polis kısa süren kovalamacanın ardından durdurulan araçtaki 24 yaşındaki A.K.'yi gözaltına aldı.



Şüpheli Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alınırken, aynı araçtan kaçan bir başka şüphelinin yakalanması için polis ve jandarma işbirliğinde arama çalışması başlatıldı.

Son Güncelleme: 05.11.2016 12:16
Anahtar Kelimeler:
Antalya Gazipaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.