Pilot Garage Oto Ekspertiz de Aksululara Özel İndirim

2020 yılında kurulan kurumsal bayi Pilot Garage Oto Ekspertiz 4x4 ve 4x2 Aksu Şubesi olarak Çalkaya Mahallesi, Serik caddesi yol üzerinde Mir Plaza da hizmet vermeye tüm hızıyla devam ediyor.

16 Ağustos 2022 Salı 09:11
Pilot Garage Oto Ekspertiz de Aksululara Özel İndirim

 Akın Kahya, Türkiye’nin Kurumsal Ekspertiz Markası, Güvenle Bakar, Bizim Gözümüzden Kaçmaz ve Etkili Güvenilir Yaygın Ekspertiz mottolarıyla ön plana çıkan Pilot Garage Oto Ekspertiz TSE HYB ISO TÜV noter onaylı kurumsal kimliği ile müşterilerinin güvenini kazandığını söyledi.

İki yıldan bu yana Aksu’da hizmet veren Pilot Garage Oto Ekspertiz firma sahibi Akın Kahya, “Önceliğimiz her zaman müşteri memnuniyeti oldu. Verdiğimiz hizmetten Aksulu vatandaşlarımız çok memnun ve araç bakımlarının yapılmasında bizi tercih ediyorlar. Bu anlamda bizi tercih ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Bu memnuniyetin karşılığında bir kampanya düzenlemek istedim. Aksululara özel %15 indirim yapıyoruz. İndirimden faydalanmak isteyen müşterilerimizi bekliyoruz” dedi.

Kahya, “Ekspertiz işlemi için gelen araca sırasıyla uygulanan işlemler; Lift kontrolü, Kaporta- Boya kontrolü, Kilometre kontrolü, Yanal kayma testi, süspansiyon testi, Fren testi, Motor performans testi, Elektronik Kontroller yapılan tüm bu işlemler paketlere göre değişiklik gösterebilir” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 16.08.2022 09:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.