Özkan çiftinin mutlu günü

Türkiye'de yüz nakli operasyonlarıyla gündeme gelen Prof. Dr. Ömer Özkan ve eşi Doç. Dr. Özlenen Özkan ikinci kez çoçuk sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

02 Eylül 2013 Pazartesi 13:00
Özkan çiftinin mutlu günü
Türkiye'de yüz nakli operasyonlarıyla gündeme gelen Prof. Dr. Ömer Özkan'ın eşi Doç. Dr. Özlenen Özkan ikinci kez anne oldu. 'Lidya Naz' adı verilen bebeğin gayet sağlıklı olduğu kaydedildi.

Yüz nakli ameliyatlarıyla Türkiye'nin adını dünyada duyuran ve son olarak 23 Ağustos günü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde 6'ncı yüz naklini gerçekleştiren ekibin başında bulunan Prof. Dr. Ömer Özkan'ın eşi, Akdeniz Üniversitesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Özlenen Özkan, ikinci bebeğini dünyaya getirdi. Geçen cumartesi günü özel bir hastanede sezaryenle dünyaya gelen bebeğe, 'Lidya Naz' adı verildi.

Doğumun ardından dün evlerine geçen Doç. Dr. Özlenen Özkan ile bebeğinin sağlığının iyi olduğu kaydedildi. Bilimsel bir etkinlik için Polonya'da olan Prof. Dr. Ömer Özkan ise bu sabah erken saatlerde Antalya'ya gelip evine geçti.

Özkan çiftinin, Zeynep Lara adında 2.5 yaşında bir kızı daha var. 

Son Güncelleme: 02.09.2013 13:13
Anahtar Kelimeler:
Ömer ÖzkanÖzlenen Özkan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.