Özkale Sadıkoğlu elektrik bobinaj şirket oldu

Aksu Çalkaya Mahallesi’nde bulunan ÖzKale Bobinaj sahibi Ramazan Kale kurumsallaşma yolunda ilk adımı attıklarını belirterek Özkale Sadıkoğlu Elektrik Bobinaj ile Kale Makina birleşerek şirket olduklarını söyledi. 

01 Şubat 2023 Çarşamba 16:56
Özkale Sadıkoğlu elektrik bobinaj şirket oldu

Uzun zaman tek başına yürüttüğü işini kurumsal firmaya dönüştürdüğünü belirten Ramazan Kale, “2019 yılında Aksu Çalkaya Mahallesine açmış olduğum Özkale Sadıkoğlu elektrik bobinaj olarak hizmet vermeye başladım. İki buçuk yılda belirli bir yol kat ettik ve müşteriye kendimizi ispatladık. Kaliteli ve güvenilir iş ticaretimizle birlikte farklılığımızı ortaya koyduk. İnsanların neye ihtiyacı olduğunu bilip bunu karşılayabilmek bizim için önemli amaçlarımızdan biriydi. Abim Bayram Kale ile beraber şahsi firmalarımızı birleştirerek kurumsal bir firma haline geldik ve bir şirket kurduk. Şuan bu şirkette de müşterilerimizin ihtiyacı olan malzemeleri dükkânımız da bulundurarak satışlarımızı gerçekleştiriyoruz. Dükkân da olmayan malzeme tedarikini de yapıyoruz” dedi.

Kale, “Elektik motorlarının sarımı, tamiri ve bakımlarını yapıyoruz. Hidrofor sistemleri kurulum, keşif bunları yapıyoruz. Panolar, tarım sulama panoları, tesisatı hariç bobinajla alakalı aklınıza gelebilecek bütün her şeyi yapıyoruz. Serik, Karaöz, Gaziler, eski sanayi, Organize Sanayi, Korkuteli, Alanya, Manavgat’a kadar iş kollarımız var. Nakliye hizmetimiz vardır” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin her bir yerine hizmet verdiklerini kaydeden Kale, “Kaliteli, güvenli, daha sağlıklı, en iyisi nasıl yapılıyorsa kendi işimiz gibi özverili bir şekilde müşterilerimizin işini yapıyoruz. Amacımız farkımızı, iş bilgimizi ve ustalığımızı insanlara ispat etmek ve bunu da ispat etmiş bulunmaktayız. Tek amacımız müşteri memnuniyetidir. Biz müşteriyi memnun ettikten sonra gerisi geliyor. İleriye dönük büyüyerek köklü bir firma olma yolunda hedefimiz var. Dükkan olarak daha büyük bir yere geçersek tarım aletleri, sulama ekipmanları gibi bu tür malzeme satışları da düşünüyoruz” ifadesinde bulundu.

Kale, “Gübreleme motorları, dalgıç pompa, jeneratör, kompresör tamiri ve el aletleri, matkap türü aletlerin yapımını yapıyoruz. Burası çiftçi bölgesi olduğu için havalandırma motorları, dalgıç pompadır bunların sarılımı, satımı ve tamiri bunlarla alakalı her alanda hizmet veriyoruz. Sulama motorlarının sıfırı, sarımı, tamiri, her türlü elektrik motorun yapımını yapıyoruz. Piyasada bulunmayan Çin malları matkapların bunların bütün yedek malzemeleri elimizde bulunmaktadır” dedi.

Son Güncelleme: 02.02.2023 08:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.