Okul kütüphanesi törenle açıldı

KORKUTELİ Cumhuriyet Gülhizar- Osman Sarıca Ortaokulu-İmam Hatip Ortaokulu'na yaptırılan kütüphane törenle açıldı.

27 Şubat 2020 Perşembe 10:08
Okul kütüphanesi törenle açıldı

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)-

Korkuteli Cumhuriyet Gülhizar- Osman Sarıca Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu'nda hayırseverlerin ve okul idaresinin katkılarıyla 2 bin kitaplık kütüphane oluşturuldu. Kütüphanenin açılışı Kaymakam Ömer Çimşit, Emniyet Müdürü Caner Çiçek, Jandarma Komutanı Teğmen Ali Yıldız, Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldız, MHP İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, okul ve kurum müdürleriyle veliler ve öğrencilerin katıldığı törenle yapıldı.

Kaymakam Ömer Çimşit, emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Hayırseverimizin yaptığı okulumuzun yanında bir de kütüphanemizin açılışını yapacağız. Kütüphane gibi önemli binalar boş kalmamalı, dolu dolu değerlendirilmeli. İlçemizdeki insanlarımızın boş vakitlerinde kütüphanelere gelerek kitaplarla haşır neşir olması, bilgiye ulaşması çok çok önemli. Ne olursa olsun hangi çağda yaşarsak yaşayalım bizi aydınlatacak yarınlara hazırlayan tek yolu kitap okumaktan geçer" dedi.

Kaymakam Ömer Çimşit, Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldız, MHP İlçe Başkanı Medine Yapılmışev ve öğrenciler birlikte kütüphane açılışını yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.