Öğrencilere dalış ve ilk yardım kursu

Side Su Altı Arama ve Kurtarma Spor Kulübü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokol doğrultusunda öğrencilere dalış, acil durum müdahale eğitimi veriyor.

27 Mart 2024 Çarşamba 15:00
Öğrencilere dalış ve ilk yardım kursu

Arif Kaplan
ANTALYA (İHA) -
Side Sualtı Arama Kurtarma Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Eğitmen Şahin Kaptan, Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptıkları protokol doğrultusunda eğitimlerin devam ettiğini belirterek, “İmzalanan protokol kapsamında öğrencilerimize dalış eğitimi, acil durum müdahalesi ve acil durum organizasyonunu anlatıyoruz. Bu eğitimlerimizin teorik kısmını okullarımızda, teorik kısmını ise Side Nar plajında gerçekleştiriyoruz. Bu etkinliklerin devamlılığı öğrencilerimizin bundan sonraki yaşamlarında daha güvenli ve konforlu yüzmelerini ve eğitimlerine başarılı bir şekilde odaklanmalarını sağlayacaktır” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.