O İHALE İPTAL EDİLDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Antalya Toptancı Halindeki ihale yoluyla satışa çıkardığı 98 dükkan için 11-12-16 Eylül’de gerçekleştirmeyi düşündüğü İhalenin, İptal edildiği ifade edildi.

11 Eylül 2019 Çarşamba 16:11
O İHALE İPTAL EDİLDİ

Antalya Toptancı Halindeki esnafın tepkisi sonuç verdi. Büyükşehir Belediyesi'nin Toptancı Hal'de satışa çıkardığı 98 tane zirai ilaç bayisinin ihalesi iptal edildi. Daha önce Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yetkilileri Toptancı Hal'de bulunan 98 dükkan için, açık arttırma usulüyle 11, 12 ve 16 Eylül'de tarihleri arasında ihale gerçekleşeceklerini ifade etmişti.

Bu açıklamalara Toptancı Hal esnafı büyük tepki göstermiş ve ayaklanmaya neden olmuştu. Yetkili Büyükşehir personeliyle toplantı yapan esnaf, Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Demir’den, “Satış gerçekleşecek ve fiyatın düşürülmesi mümkün değil” şeklinde cevap verilmiş ve bunun üzerine ihale tarihi belirlenmişti. Ancak esnafın tepkisi, Büyükşehir Belediyesi’nin geri adım atmasına neden oldu. İhalenin İptal edildiği ifade edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.