Mobilya atolyesinde YANGIN!

Antalya'nın Kepez İlçesi'nde, mobilya atölyesinde çıkan yangın, korku dolu dakikaların yaşanmasına neden oldu.

04 Eylül 2013 Çarşamba 10:43
Mobilya atolyesinde YANGIN!
Yangın itfaiyenin zamanında müdahalesi ile zamanında söndürüldü. Olay, dün saat 21.00 sıralarında Altınova, Sinan Mahallesi, Araplar Sokak'ta bulunan Şeker Mobilya atölyesinde meydana geldi. Mehmet Şeker'e ait atölyede elektrik kontağından yangın çıktı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, kısa sürede alevlere müdahale etti. Yaklaşık yarım saatlik çalışma ile söndürülen yangında atölyede hasar oluştu.

Polis olayla ilgili olarak soruşturma başlatırken, işyeri sahibi Mehmet Şeker, bir anda atölyenin yanmaya başladığını söyledi. Şeker, "Alevler çıkmaya başladı. Ne olduğunu anlayamadık. Buradaki arkadaşlar itfaiyeyi aradı ve durumu bildirdi. Şansımız varmış ki kısa sürede söndürüldü" dedi. 

Son Güncelleme: 04.09.2013 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.