Mehmet Selvi, AK Parti’deki görevinden istifa etti

Aksu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi, AK Parti İlçe Başkan Yardımcılığı ile yönetim kurulu üyeliği görevinden istifa ettiği bildirildi. 

23 Eylül 2019 Pazartesi 15:35
Mehmet Selvi, AK Parti’deki görevinden istifa etti

Antalya Büyükşehir Belediyesi personeli olan aynı zamanda hem AK Parti Aksu İlçe Başkan Yardımcılığı ile Aksu Belediyesi Spor Kulübü Başbakanlığı görevlerini yürüten Mehmet Selvi, AK Parti İlçe Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiği ifade edildi. Selvi, istifa dilekçesini AK Parti Aksu İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci’ye sunduğu bildirildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi kadrosunda görevli olan Selvi’nin istifa etmesine etken olan sürecin, Büyükşehir Belediyesince Elmalı İlçesi’ne görevlendirilmesi olduğu ifade edildi.

Bilindiği üzere Selvi, uzun bir süredir Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde personel olarak çalışıyordu. Antalya’nın önceki dönem Belediye Başkanı Menderes Türel döneminde, hem Aksu Belediyesi Spor Kulübü Başkanlığı hem de AK Parti İlçe Yönetim Kurulu görevlerini bir arada yürütüyordu. 31 Mart seçimlerinden sonra CHP’li Muhittin Böcek’in yönetimi devralması, Selvi’nin Büyükşehir Belediyesi personeli olarak AK Parti İlçe Başkanlığı görevini yürütmesi, Elmalı’ya görevlendirilmesine neden olduğu ifade edilmişti.

Geçtiğimiz haftalarda Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve beraberinde ki bazı Aksu Belediye Meclis üyeleri Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e gecikmeli de olsa hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu. Bu ziyarette Başkan Şahin’in, Selvi’nin tekrar görev yerinin Antalya merkeze verilmesi yönünde, Başkan Böcek’e talepte bulunduğu kulislere sızmıştı. Başkan Böcek ise bu talebe, hiç kimseyle kişisel bir sorununun olmadığını, büyükşehir Belediyesi’nin sınırlarının geniş olduğunu, yapılan görevlendirmede haklı sebeplerin olduğunun altını çizerek, “ Kimsenin bir yerlere gönderilmesi anlamında uğraş vermedim. Bizlerinde kendimize göre bazı kurallarımız vardır. Mutlaka bir sebebi vardır. İşini düzgün yapan herkes, mevcut görevinde çalışıyor. Partime ve bana küfür edeni affetmem” şeklinde yanıt verdiği ifade edilmişti.        

Anahtar Kelimeler:
AK PartiIstifaMehmet Selvi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.