Mecliste ‘lösemi’ farkındalığı

Aksu Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclisi’nde İYİ Parti Grubu, Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle farkındalık yaratmak için kısa bir süre ağız maskesi taktı

05 Kasım 2019 Salı 17:10
Mecliste ‘lösemi’ farkındalığı


Aksu Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Halil Şahin başkanlığında yapıldı.  Mecliste İYİ Parti Grubu, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle farkındalık yaratmak için kısa bir süre ağız maskesi taktı. İYİ Parti’den ayrılan CHP Grubu’nun sözcülüğünü Selahattin Öz üstlenirken, Öz’ün istifası nedeniyle eksilen Plan ve Bütçe Komisyonu’na oy birliğiyle İYİ Parti kontenjanından Ahmet Gülcü seçildi.

KEŞKE BİZE DE GETİRSEYDİNİZ

Mecliste gündem dışı söz alan İYİ Parti Grup Sözcüsü Ramazan Özen, grup olarak mecliste ilk kez yer alan CHP Grubu’na başarılar diledi. Daha sonra İYİ Partili meclis üyeleri 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle farkındalık yaratmak amacıyla ağız maskesi taktı. Bir süre ağız maskesiyle oturan İYİ Parti Grubu’na Başkan Halil Şahin, “İyi düşünmüşsünüz. Keşke bize de maske getirseydiniz. Meclisin tamamı maske takmış olsaydı daha iyi olurdu. Ancak siz maskeyi kendinize getirmişsiniz. Ben burada bir eksiklik gördüm” dedi.

ÖZEN’DEN ‘İSTİŞARE’ GÖNDERMESİ

Ramazan Özen ise farkındalık yaratmak istediklerini belirterek, “2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nı bilmeyenin olmadığını düşünüyorum. Biz de farkındalık olsun istedik. Bu, muhtemelen aramızdaki istişare eksikliğini de ortaya koyuyor. Eğer daha fazla istişare edebilirsek bu tarz şeyleri hep birlikte yapabileceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Halil Şahin ise, meclisin bu tarz konularda her zaman tek ses olduğunu ve bir daha farkındalık yaratacak bir hareketi hep birlikte yapmak istediklerini ifade etti.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.