Mavi kapaklar engellilere yol oldu

Demre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yürüttüğü mavi kapak toplama kampanyasında toplanan kapaklar, üç engelliye tekerlekli sandalye alındı.

13 Eylül 2013 Cuma 10:11
Mavi kapaklar engellilere yol oldu
'Engelleri Yol Yapalım Kampanyası' adı altında toplanan mavi kapaklarla sağlanan üç tekerlekli sandalye, ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2 yıldan bu yana sürdürülen kampanya çerçevesinde, bugüne kadar 2'si akülü olmak üzere 20 tekerlekli sandalye alındı.


Kampanyanın son döneminde toplanan kapaklarla sağlanan, 3 tekerlekli sandalye İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal tarafından kaymakamlığa teslim edildi. Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, ihtiyaç sahiplerine sandalyeleri gönderdi. Kaymakam Karaman, "İlçede 2 yıldır örnek bir kampanya yürütüyor. 20 engelliye sandalye aldık. Kaymakamlığa da bir sandalye alındı. Buraya gelen engelli vatandaşlarımız asansörü kolayca kullanmalarını sağlayacak" dedi. 

Son Güncelleme: 13.09.2013 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.