Manavgat'ta MOBESE kamerası 300'e çıkarılacak

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde halihazırda 34 olan MOBESE kamerası sayısı 300'e çıkarılacak.

20 Ağustos 2016 Cumartesi 12:46
Manavgat'ta MOBESE kamerası 300'e çıkarılacak
 Manavgat İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül, ilçede devam eden altyapı çalışmalarında MOBESE kabloları için borular da döşendiğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi tarafından İbrahim Sırrı Sözen ve Antalya caddelerinde, Manavgat Belediyesi tarafından Fevzipaşa ve Atatürk caddelerinde MOBESE için altyapıya boruların döşendiğini aktaran Müdür Özgönül, "Manavgat'ta MOBESE konusunda eksiklerimiz vardı. Hem Büyükşehir Belediyesi hem de Manavgat Belediyesi'nin sokaklarda gerçekleştirdiği çalışmalar sırasında MOBESE sisteminin hem en pahalı hem de vatandaşlar açısından rahatsızlık verici olan altyapı çalışmaları gerçekleştiriliyor. Her iki belediyemiz de yaptıkları çalışmalarla birlikte MOBESE için boruları da döşüyor" dedi.



Manavgat Emniyet Müdürü Özgönül, altyapı çalışmalarının yapılması nedeniyle MOBESE ihalesinin sadece kamera ve komuta merkezi şeklinde yapılacağını, bu nedenle devletin birkaç milyon liralık kazancı olacağını kaydetti. Özgönül, "Tahmin ediyorum Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmalarını önümüzdeki yıl bitirecek. Manavgat'ta ana arterlerde ve Manavgat Belediyesi'nin uygulama yaptığı cadde ve sokaklarda kameralarımızı faaliyete geçireceğiz" diye konuştu.



Emniyet Genel Müdürlüğü'nden gelen uzmanların yaptığı incelemeye göre Manavgat'ın polis bölgesinde kamera ihtiyacının 300 olarak tespit edildiğini vurgulayan Özgönül, hali hazırda 34 olan kamera sayısının çalışmalar tamamlandıktan sonra 300'e çıkarılması için ihale yapılacağını söyledi.

Son Güncelleme: 20.08.2016 12:47
Anahtar Kelimeler:
Antalya Manavgat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.