Manavgat'ta Öğretmenler Günü kutlandı

 ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde kutlama programı düzenlendi.

24 Kasım 2018 Cumartesi 13:10
Manavgat'ta Öğretmenler Günü kutlandı

Öğretmenler Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından çelenk sunma programı yapıldı. Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen programın ikinci bölümüne Kaymakam Mustafa Yiğit, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, öğretmenlerin kutsal bir görev yaptığını söyledi.

İlçede emekliye ayrılan öğretmenlere teşekkür belgeleri Kaymakam Mustafa Yiğit tarafından verildi. Kaymakam Yiğit, plaketleri verdikten sonra yaptığı konuşmada, öğretmenlerin bir toplumu dönüştürebildiğine dikkati çekerek, "Bizim toplumuzda öğretmenlere şiir yazılır. Başka hiçbir meslek mensupları için şiir yazılmaz. Bu öğretmenlere has bir durumdur" dedi.

Program göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin etmesinin ardından şiirlerin okunması, şarkıların söylenmesi ve halk oyunları gösterisiyle sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.