Manavgat Irmağı'nda tehlikeli serinlik

Hava sıcaklığının etkili olduğu Antalya'nın Manavgat ilçesinde sıcaktan bunalanların adresi Manavgat Irmağı oldu. Sık sık boğulma olaylarının yaşandığı ırmak kenarı kalabalık nedeniyle halk plajına dönüştü.

10 Temmuz 2023 Pazartesi 17:09
Manavgat Irmağı'nda tehlikeli serinlik


ANTALYA (İHA) -
Turizm kenti Antalya'da iki gündür etkili olan sıcak hava vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları, birkaç gündür devam eden poyraz nedeniyle etkisini daha da fazla hissettirmeye başladı.
Sıcaktan bunalan vatandaşlar, sıcağın etkisinden biraz olsun kurtulabilmek için deniz kenarlarına, mesire alanlarına, özellikle de Manavgat Irmağı'na akın etti.
Vatandaşların en fazla tercih ettiği yer, Ulukapı ve Bucak Şeyhler Mahallesi sınırlarında yer alan Priz mevkii oldu. Sık sık boğulma olaylarıyla gündeme gelen Priz mevkiinde, ailecek ırmağa giren vatandaşlar, özellikle Bucak Şeyhler tarafında restoranın bulunduğu bölgeyi halk plajına dönüştürdü. Vatandaşlar, burada tüm tehlikeleri göze alarak Manavgat Irmağı'na girip serinlemeye çalışıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.