Manavgat Belediyesi, asfalt ve yol bakım çalışmalarını hızlandırdı

Manavgat Belediyesi, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde sürdürdüğü yol bakım ve asfalt çalışmalarını hızlandırdı.

20 Temmuz 2023 Perşembe 12:45
Manavgat Belediyesi, asfalt ve yol bakım çalışmalarını hızlandırdı

ANTALYA (İHA) -
Halktan gelen istekler doğrultusunda 106 mahalle genelinde çalışma gerçekleştiren Manavgat Belediyesi, eş zamanlı olarak ilçenin birçok noktasında yol bakım ve onarım çalışması yapıyor. Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak trafiğin yoğun olarak bulunduğu Örnek, Aşağı Hisar, Emek, Çeltikçi- Arap Suyu Mevkii, Çolaklı, Kalemler, Yeniköy-Beydiğin yolu, Sanayi, Sarılar, Side ve Sorgun Mahalleleri’nde, yol bakım, onarım, stablize yol ve sıcak asfalt çalışmalarını gerçekleştirdi.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, hem turizm, hem kent merkezi hem de kırsal mahallelerdeki taleplere hızlıca cevap verdiklerini belirterek asfalt çalışmalarının artarak devam edeceğini dile getirdi. Başkan Şükrü Sözen, “Manavgat Belediyemiz, yaz nüfusu 1 milyona yaklaşan ilçemizin her bölgesine hizmet götürmek için seferber olmuş durumda. Gerek kırsal, gerek kent merkezi gerekse turizm bölgelerimiz başta olmak üzere 106 mahallemizin, yol bakım, onarım ve sıcak asfaltlama çalışmasını ivedilikle gerçekleştiriyoruz. Hizmetlerimizi hayata geçirirken halkımızdan gelen istekler ve ihtiyaçlara ise ayrıca önem veriyoruz. Kentimizin her bir noktasında çalışmalarımız aynı hızla devam edecek” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.