Mahallede yangın paniği

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'ne bağlı Yeşildere Mahallesi'nde, çok sayıda seranın bulunduğu çalılık alanda başlayan yangın korku ve paniğe neden oldu.

22 Ağustos 2013 Perşembe 15:13
Mahallede yangın paniği
Alevlerin alana yakın yerdeki evlere sirayet etmemesi için itfaiye yoğun çaba harcarken, mahalleli de itfaiye görevlilerine destek verdi.

Olay, saat 10.30 sıralarında, Yeşildere Mahallesi Doğuyaka Mezarlığı karşısında bulunan otluk alanda meydana geldi. Belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede geniş alanda etkili oldu. Seraların bulunduğu bölgede başlayan yangında, palmiye ağaçlarının yetiştirildiği tarlada bulunan yüzlerce ağaç yandı.

Alevler bazı seralara da zarar verirken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almakta güçlük çekti. İtfaiye ekiplerinin çalışması sırasında en büyük destekçisi mahalleli oldu. Alevlerin evlere sirayet etmesinden korkan vatandaşlar, itfaiye görevlilerine yardımcı olmak için birbiriyle yarıştı. İtfaiye ekipleri, yangını yaklaşık 1 saatte kontrol altına aldı. 

Son Güncelleme: 22.08.2013 15:51
Anahtar Kelimeler:
AntalyaYangınMuratpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.