Lucca Mimarlık Ofisi Aksu’da hizmet vermeye devam ediyor

Mimar Gülten Şanlıgençler tarafından mimari proje, tasarım, uygulama, tadilat ve iç mimari gibi birçok alanda hizmet verecek olan Lucca Mimarlık Ofisi Konak Mahallesi İsmail Ogan caddesi üzerinde hizmete açıldı. Firma sahibi Mimar Gülten Şanlıgençler, “vatandaşımıza ve yatırımcılarımıza yardımcı olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi. 

24 Mayıs 2022 Salı 09:08
Lucca Mimarlık Ofisi Aksu’da hizmet vermeye devam ediyor

Özel sektör tecrübesi 

Gebze Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun olan Mimar Gülten Şanlıgençler,  5 yıl özel sektörde çalışarak tecrübe edindiğini bu süreçte; konut, villa, turizm yapısı, ticari yapılar ve restoran, cafe gibi çeşitli projelerin tasarım ve uygulama aşamalarında bulunduğunu belirtti. Deneyimlerinin ardından kendi ofisini açmaya karar veren Şanlıgençler, Mart Ayı’nda Aksu’da kurduğu Lucca Mimarlık Ofisi’nde, mimari proje tasarımı, uygulama takibi, tadilat, yenileme ve iç mimari alanlarında hizmet vermeye devam ettiğini söyledi. 

Hızla gelişen ve değişen Aksu

Şanlıgençler, “Şu anda Altıntaş, Macun, Kemerağzı, Ermenek, Döşemealtı, Kundu gibi çeşitli bölgelerden projeler almaktayım. Konut, ticari yapı, villa, turizm yapısı gibi proje tasarımlarının yanında tadilat ve yenileme projelerim de devam etmekte. Hızla gelişen Aksu ilçemizde inşaat sektörü de ivme kazanmakta. Daha estetik yapılar, daha konforlu ve kaliteli evler, iyi çözülmüş ve kullanışlı plan tasarımları tüm ilçe halkımızın hakkı olduğunu düşünüyorum. Bu konuda ilçemize hizmet vermekten, vatandaşımıza ve yatırımcılarımıza yardımcı olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.  

Son Güncelleme: 25.05.2022 09:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.