Korkuteli "Önce Sağlık" dedi

Korkuteli'de 26 alanda hijyen konusunda kurslar açılacak.

11 Ocak 2014 Cumartesi 11:29
Korkuteli

KORKUTELİ'de Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, cilt bakımından gıda kontrole kadar 26 alana ilişkin hijyen konusunda kurs açacak. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Çobanoğlu, bu programların Genel Müdürlüğe bağlı kurumlarca uygulanacağını ve e-yaygın sistemi üzerinden kurs bitirme belgesi düzenleneceğini kaydetti.

Hijyen konusunda ilgili yönetmelik kapsamındaki işyerlerinde ve mesleklerde söz konusu kurs bitirme belgesi olmayan personelin çalıştırılamayacağını anımsatan Çobanoğlu, yönetmelikte bildirilen sürenin göz önünde bulundurularak, bu eğitim programlarıyla ilgili işyeri sahipleri ile işletmecilerin en kısa zamanda Halk Eğitim Merkezi'ne müracaat etmesini istedi. 

Son Güncelleme: 11.01.2014 11:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.