Kooperatif ve oda başkanı Şahin hayatını kaybetti

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Şahin hayatını kaybetti.

20 Eylül 2023 Çarşamba 15:18
Kooperatif ve oda başkanı Şahin hayatını kaybetti

Geylani Topaloğlu
ANTALYA (İHA) -
Kalp ameliyatı olan Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Şahin, dün sabah saatlerinde hastaneden taburcu olup Gazipaşa’daki evine geldi. Akşam saatlerinde evinde rahatsızlanan Şahin, Alanya’da bir hastaneye kaldırıldı. Yolda kalbi duran Şahin, sağlık ekiplerinin yaptığı kalp masajıyla yeniden hayata tutundu. Yoğun bakımda tedavi altında tutulan 79 yaşındaki Şahin, yaşamını yitirdi.
Mustafa Şahin, 35 yılı aşkın süredir Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanlığı, 22 yıldır da Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı görevlerini yürütüyordu.

Son Güncelleme: 20.09.2023 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.