Kepez'in yıldızları şenlikte buluştu

KEPEZ Belediyesi'nin önce futbol, ardından basketbol ve voleybol kategorilerinde yaptığı ödüllü projesi Kepez'in Yıldızları'na seçilen çocuklar, düzenlenen şenlikte buluştu.

16 Mayıs 2016 Pazartesi 13:41
Kepez'in yıldızları şenlikte buluştu
Turgut Özal Spor Salonu'nda Kepez Çocuk Çok Sesli Klasik Müzik Orkestrası dinletisi ve Ersin Şov'un yapıldığı şenliğe, Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Kepez Emniyet Müdürü İlker Ekşi, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, çok sayıda veli katıldı. Ev sahibi Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, şenliğe eşi Dr. Ayşe Tütüncü ile kızı Zeynep Tütüncü ile birlikte geldi. 



SPOR TOPLUMSAL FAYDA SAĞLAMALI



Açılış konuşmalarını yapan Milletvekili Köse ile TVF Başkanı Mutlugil, projenin önemini ifade ederek, Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü'ye teşekkür etti. Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sporu bir toplumsal fayda sağlama aracı olarak gördüklerini söyledi. Salondaki velilere seslenen Tütüncü, çocukları uzman antrenörler eşliğinde eğiterek topluma kazandırdıklarını kaydetti. Sadece futbol değil, basketbol ve voleybol branşlarıyla da büyük bir heyecan ile spor politikalarını sürdürdüklerini aktaran Tütüncü, “Biz gençlerle birlikte olmak, onları iyi bir insan haline getirmek amacındayız. Temel amacımız bu" dedi.



KEPEZ SPOR ŞEHRİ OLDU



Bu projede üstün bir emek ve gayret olduğunu dile getiren Tütüncü, Türkiye'nin esas geleceği olan gençler için bu emeklerin verildiğini söyledi. Futbolun yıldızlarına yaptıkları gibi voleybol ve basketbol öğrencilerine de spor malzemesi vereceklerini kaydeden Tütüncü, "Bir pazar sabahı bu salon veliler ve siz gençler tarafından doluyorsa, vaat ettiğimiz gibi Kepez, bir spor şehri olmuştur. Bu zamanda A takımında olan gençler, şimdi eğitici oldu" dedi.





Son Güncelleme: 16.05.2016 13:43
Anahtar Kelimeler:
Antalya Kepez
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.