Kepez'de şenliklere 3 gün ara

KEPEZ Belediyesi tarafından her yıl büyük coşkuyla düzenlenen Ramazan şenliklerinde yaşanan terör olayları nedeniyle, eğlence programlarına 3 gün süreyle ara verildi.

08 Haziran 2016 Çarşamba 14:21
Kepez'de şenliklere 3 gün ara
 Kepez Belediyesi Spor Tesisleri'nde gerçekleşen Ramazan şenliklerinde, yaşanan terör olayları sebebiyle eğlenceye üç gün ara verildi. Konser ve hemşeri derneklerinin etkinlikleri iptal edilirken, yerine Kur'anı Kerim okunarak, şehitler anıldı. Osman Gök ve Osman Küçükaydın tarafından gerçekleştirilen Kur'anı Kerim tilavetinin ardından şehitler için dualar edildi. İlahilerle devam eden program, şenlik alanını dolduran vatandaşlardan da ilgi gördü. Kepez Belediyesi Ramazan şenlikleri, 11 Haziran Cumartesi akşamı Ferhat Göçer konseriyle devam edecek. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaşanan olaylarda hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diledi.

Son Güncelleme: 08.06.2016 14:22
Anahtar Kelimeler:
Antalya Kepez
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.