Kepez'de cadde ve sokaklar dezenfekte ediliyor

KEPEZ Belediyesi tarafından koranavirüsle mücadele kapsamında ilçede bulunan tüm cadde ve sokaklar ilaçlı sularla yıkanarak, dezenfekte ediliyor.

06 Nisan 2020 Pazartesi 14:56
Kepez'de cadde ve sokaklar dezenfekte ediliyor

ANTALYA, (DHA) - Koronavirüs salgınına karşı çalışmalarını aralıksız sürdüren Kepez Belediyesi, ilçenin cadde ve sokaklarının daha temiz ve hijyen olması için çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Gülveren Mahallesi de dezenfekte edildi. Ekipler, cadde, sokak, yol ve kaldırımları, ilaçlı ve tazyikli sularla temizledi. Kepez Belediyesi tarafından cadde ve sokaklarda bulunan otobüs durakları ve duraklardaki banklar ile çöp konteynerleri de yıkanarak, dezenfekte edildi.

Dünyayı saran virüs salgınının Türkiye'de görüldüğü ilk andan itibaren cadde ve sokaklardaki temizlik ve hijyen çalışmalarını en üst noktaya çıkaran Kepez Belediyesi, bir yandan da belediyeye ait binalar, kaymakamlık, kurum ve kuruluşlar, ilçede bulunan eczaneler, çocuk oyun parkları gibi bir çok alanda da dezenfekte işlemlerini aralık sürdürüyor. Belediye ekiplerinin 7/24 görevlerinin başında olduklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçedeki dezenfekte işlemlerinin aralıksız devam ettiğini ve salgının yayılma hızının minimum seviyeye inene kadar dezenfekte çalışmalarına devam edileceğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.