Kepez'de 23 Nisan coşkusu

KEPEZ Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ilçenin dört bir yanına 2 ‘Mobil Etkinlik Tırı’ ile bayram coşkusunu götürdü. Başkan Hakan Tütüncü, bayram heyecanına ortak olduğu çocuklara hediyelerle çifte bayram yaşattı.

23 Nisan 2021 Cuma 16:33
Kepez'de 23 Nisan coşkusu

ANTALYA, (DHA) -
Koronavirüs salgını nedeniyle önleyici tedbirler kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenleri, bu yıl da düzenlenemedi. Geçen yıl ‘Kepez’in caddelerinde şenlik var’ etkinliğiyle çocuklara bayram coşkusu yaşatan Kepez Belediyesi, bu yıl da çocuklara bayram heyecanını doyasıya yaşattı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bayram coşkusunu çocukların evlerine taşıdı. ‘Haydi Çocuklar Balkonlara’ etkinliği düzenleyen Kepez Belediyesi, ilçenin dört bir yanını gezen 2 ‘Mobil Etkinlik Tırı’ ile çocuklara bayram heyecanı yaşattı. 23 Nisan coşkusunu caddelere taşıyan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye eşi Ayşe Tütüncü, meclis üyeleri, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar eşlik etti.

ÇOCUKLARIN BAYRAMLARINI KUTLADI

Başkan Tütüncü, önce kızı Zeynep Hatice’nin bayramını kutladı, ardından kızıyla birlikte otobüse binerek, mahalle mahalle gezdi. Üzerine ay yıldızlı kırmızı tişört giyen Tütüncü, elinde Türk bayrağı ile Kepezli hemşehrilerinin ve çocukların bayramlarını kutladı. Bayraklar ve rengarenk süslenen konvoy araçlarında çizgi film ve masal karakterlerinin kostümlerini giymiş maskotlar yer aldı. 2 mobil etkinlik tırındaki canlı müzik performansları ile Kepezliler evlerinin pencere ve balkonlarında gönüllerince eğlendi. İlçe sakinleri tarafından al bayraklar ve balonlarla süslenen Kepez’de bayram coşkusu bir başka yaşandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.