Kemer'de fırın ve market denetimi

KEMER Belediyesi zabıta ekipleri tarafından ilçedeki fırın ve marketlere yönelik denetim yapıldı.

10 Şubat 2016 Çarşamba 10:00
 Kemer'de fırın ve market denetimi
Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçede faaliyet gösteren fırın ve marketlerde denetim yaparken, fırınlarda hamur yoğurma makineleri, un istifleme ve koruma bantları, ekmek statları; marketlerde ise son kullanma tarihi geçmiş gıda malzemelerini kontrol ederek inceleme yaptı. Denetim sonucunda son kullanma tarihi geçmiş ürün bulunmazken, fırınlarda yapılan denetimlerde sağlıklı çalışma ortamlarının geliştirilmesi konusunda zabıta ekipleri uyarılarda bulundu.

Kemer Belediyesi Başkan vekili Özcan Çeliktaş, "Halk sağlığına büyük önem veriyoruz. Çeşitli sektörlere yönelik işletmeleri denetim altında tutuyoruz. Maksadımız vatandaşların sağlıklı gıdaya ulaşmalarını temin etmek. Gıda imal eden ve satan işletmelere yönelik denetimlerimiz bundan sonra da sürecek" dedi. 

Son Güncelleme: 10.02.2016 10:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.