Kemerağzı Mahallesi Kundu Esnafları Koruma Derneği 5 yaşında

Aksu’nun dünyaya acılan kapsısı olan Kemerağzı ve Kundu turizm bölgesi esnafları tarafında kurulan Kemerağzı Mahallesi Kundu Esnafları Koruma Derneği 5’inci kuruluş yıldönümü kutladı.

07 Şubat 2022 Pazartesi 16:57
Kemerağzı Mahallesi Kundu Esnafları Koruma Derneği 5 yaşında

5 yıl önce Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından açılışı gerçekleştirilen Kemerağzı Mahallesi Kundu Esnafları Koruma Derneği, kuruluş yıldönümünü bir otelde düzenlenen etkinlikle kutladı. Bölge esnafının aileleriyle katıldığı yıldönümü etkinliğine, AK Parti Milletvekilleri Kemal Çelik, İbrahim Aydın, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, MHP İl Başkanı Hilmi Durgun, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ile Cumhur İttifakının Aksu Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci MHP İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün ve bölge muhtarları da davetliler arasında yerini aldı. Katılımcılarla tek tek ilgilenen Dernek Başkanı Metin Kanmaz, esnafın yaşadığı sorunların çözümünde, verilen destekten dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.

Derneğinin açılışının 5 yıl önce Bakan Çavuşoğlu tarafından gerçekleştirildiğini hatırlatan  Kemerağzı Mahallesi Kundu Esnafları Koruma Derneği Başkanı Metin Kanmaz, “Daha dün gibi yaptığımız açılışın üzerinden 5 yıl geçmiş. Bu süreç zarfında esnafımızın yaşadığı bir çok sorun oldu. Bizler bu sorunları çözmek için mücadele gösterdik. Sağ olsunlar salonda bulunan hangi siyasetçimizin kapısını çaldıysak, karşılığını aldık. Sorunlarımızın çözümünde öncü oldular. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Başkanımızın üzerimizde emeği çok fazla. Bunu unutmuyoruz. Bizler beşer şaşarız, hatalarımız da olmuştur. Af ola. Burası Antalya’nın yıldızı. Esnafımız da buranın yıldızı” şeklinde konuştu.

Turizm esnafının turizmin bir parçası ve gerçeği olduğunu ifade eden AK Parti Milletvekili Kemal Çelik,  “Biz iktidar ve Cumhur ittifakı olarak her zaman turizme önem veriyoruz. Esnaflarımız turizmden daha fazla pay almalı diyoruz. Bizim farkımız bunu gerçeğe dönüştürmektir.Turizm zarar görmemesi, turist sayısının her geçen gün artması ve daha kaliteli turistin gelmesi için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Geleceğimiz son derece parlak, bizim için ve Antalya’mız için turizm bir numaradır. Turizm esnafı, turizmi tabana yayılmasını sağlayan bir güçtür ve bu güce sahip çıkacağız. Biz esnafımızın her zaman yanındayız. Siz kazanırsanız biz kazanırız. Sizin kazanmanız halkın ve tabanın kazanması demektir” dedi. 

Protokolün konuşmalarından sonra, derneği emeğe geçenlere plaketlerİ taktim edildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.