Kemer Marina tam kapasite dolu

Antalya'nın Kemer ilçesindeki Türkiz Marina, yaz sezonunun sona ermesinin ardından kışı marinada geçirecek yatlara kapılarını açtı.

25 Eylül 2013 Çarşamba 10:07
Kemer Marina tam kapasite dolu
Türkiz Marina'da yaklaşık 250 yat bulunuyor. Lüks yatların yanı sırada marinada 70 tane günübirlik ticari tekne mevcut. Marinada demirleyen yatların fiyatının 3 milyon dolar civarında olduğuna işaret eden Marina Genel Müdürü Levent Tokaç, sektörde verdikleri hizmetlerin, bölge turizmine katkı sağladığını vurguladı.

Marinanın son 2 yıldır tamamen dolduğuna işaret eden Tokaç, marinada özel müşterilere kiralanmak üzere 10 tane lüks yatın bulunduğunu açıkladı. Kiralık lüks yatların, günlük kira bedellerinin 800 ile 3 bin dolar arasında değiştiğini vurgulayan Tokaç, lüks yat fiyatlarının ise 500 bin ile 3.5 milyon dolar arasında değiştiğini söyledi. Marinanın 125 yat kapasiteli çekek yerine sahip olduğunu da anlatan Tokaç, "Aralık ayının sonuna kadar kara ve deniz kapasitesi dolu olacak. Marinanın büyütülmesi gerekiyor" dedi. 

Son Güncelleme: 25.09.2013 10:56
Anahtar Kelimeler:
KemerMarina
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.