Kaymakam Ergün: Hasar tespit çalışmaları yapılıyor

Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, geçen hafta Kurşunlu Ormanlık alanda yaşanan ve yerleşim alanlarına sıçrayan yangınla ile ilgili ortaya çıkan hasarların, tespiti için çalışmaların yapıldığını ifade etti.

30 Temmuz 2018 Pazartesi 13:10
Kaymakam Ergün: Hasar tespit çalışmaları yapılıyor

Kaymakam Ergün, “ ‘Bölgemizde büyük bir yangın felaketi gerçekleşmiştir. Bölgenin tamamında vatandaşlarımıza geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunduk. Şuan yetkili kurumlar tarafından hasar tespit çalışmaları yapılmaktadır, henüz sonuçlar elimize ulaşmadı. Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı üreticilerimizin hasarları belirlenen oranlarda karşılanacaktır. Yangına Orman Bölge Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi karadan ve havadan yapılan müdahalelerle çok daha fazla alana yayılmadan yangına müdahale de bulunmuştur. Vatandaşlarımıza ve bölge halkına tekrar geçmiş olsun diliyorum. Umarım bölgemiz bir daha böyle bir felaket yaşamak zorunda kalmaz.’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.