Kaş merdivenleri de gökkuşağı gibi

İstanbul'dan yayılan merdivenleri gökkuşağı renklerine boyama eylemlerine Antalya'nın Kaş İlçesi de katıldı.

04 Eylül 2013 Çarşamba 10:20
Kaş merdivenleri de gökkuşağı gibi
Kaş Setur Marina üzerindeki merdivenler rengarenk boyandı.Eylemlerin Kaş'ta duyulmasının ardından Can Mocamp'ta tatil yapan bir grup, merdivenleri rengarenk boyadı. İşletme sahipleri ve tatilciler, merdivenleri üç saat içinde gökkuşağına çevirdi.

İşyeri sahibi Can Kahvecioğlu, "Her basamağa gökkuşağı rengi verdikçe, içimiz de renklendi. Gökkuşağı renkleri barıştır, dayanışmadır, baskılara direnmedir" dedi. Merdivenlerdeki gökkuşağı renklerini, Gezi olayları sırasında Okmeydanı'nda polisin attığı biber gazı fişeğiyle başından yaralanan ve halen yoğun bakımda olan 14 yaşındaki Berkin Elvan'a adadıklarını söyleyen Kahvecioğlu, "Berkin'e bu renklerle selam gönderdik. 'Uyan Berkin' dedik" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 04.09.2013 10:57
Anahtar Kelimeler:
KaşSetur MarinaMerdivenler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.