Kalekapısı'nda çiftetelli

Antalya'nın kent merkezi Kalepısı, yaz akşamları bir başka güzel. Sokak ressamları, karikatüristler, el sanatları, takı tasarımcısı sanatçılarının yanında, müzisyenler de çarşıya ayrı bir renk katıyor. Kalekapısı- Cumhuriyet Meydanı arası, şenlikten farksız görüntülere sahne oluyor.

09 Eylül 2013 Pazartesi 10:07
Kalekapısı'nda çiftetelli
Antalya'nın kent merkezi Kalekapısı, yaz akşamları bir başka güzel. Sokak ressamları, karikatüristler, el sanatları, takı tasarımcısı sanatçılarının yanında, müzisyenler de çarşıya ayrı bir renk katıyor. Kalekapısı- Cumhuriyet Meydanı arası, şenlikten farksız görüntülere sahne oluyor. Her iki meydan arasındaki birçok noktayı mekân tutan müzisyenler, oluşturdukları orkestralarla mini Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve Pop Müziği konserleriyle meydanı dolduran Antalyalıları, yerli ve yabancı turistleri neşelendiriyor. Oyun havalarına kendilerini kaptırıp, fasıl eşliğinde de çiftetelli oynayan izleyiciler, hep bir ağızdan şarkı ve türkülere eşlik ediyor. Halay da tutan izleyiciler, mutlu bir akşam yaşamanın keyfiyle evlerine dönüyor. 

Son Güncelleme: 09.09.2013 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.