Jandarma'dan uyuşturucu operasyonu

Uyuşturucu operasyonunda 4 kişi gözaltına alınırken 120 gram esrar ele geçirildi.

29 Ocak 2014 Çarşamba 17:43
Jandarma'dan uyuşturucu operasyonu
Antalya İl ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı'nın, Manavgat'ta düzenlediği ortak uyuşturucu operasyonunda 4 kişi gözaltına alınırken 120 gram esrar ele geçirildi.



Antalya il ve Manavgat ilçe jandarma komutanlıklarına bağlı ekipler, ilçede uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen kişilere yönelik operasyon düzenledi. Manavgat'ta M.K.'nin yakalandığı operasyonda, Alanya'da O.Ş., Gaziantep'te ise, S.C. ve K.Y. gözaltına alınarak Manavgat'a getirildi. Şüphelilerin üstünde ve evlerinde yapılan aramalarda 120 gram esrar ile 3 tabanca, çok sayıda mermi ele geçirildi. Jandarmada sorguları süren zanlılar, daha sonra adliyeye çıkartılacak. 



Operasyonun 6 aydan bu yana sürdürüldüğü, düzenlenen ara operasyonlarda bugüne kadar 5 kişinin tutuklandığı ve toplamda 10 kilo esrar ile 535 ecstasy hap ele geçirildiği bildirildi.

 

Son Güncelleme: 29.01.2014 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.