İtfaiye erinden su borusundaki köpeğe kahramanca kurtarış

Antalya'da kanal içindeki boruda mahsur kalan yavru köpek, tehlikeyi göze alan itfaiye ekibince kurtarıldı. Özel kıyafetiyle dar su borusunun içine giren itfaiye eri, yavru köpeği kurtarmayı başardı.

07 Aralık 2023 Perşembe 15:40
İtfaiye erinden su borusundaki köpeğe kahramanca kurtarış

İsa Akar - Fırat Demir
ANTALYA (İHA) -
Olay, Akdeniz Üniversitesi Olbia Çarşısı yakınındaki bir tahliye kanalında meydana geldi. Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Bilge Nur Alkan, üzeri demir bariyerlerle kapalı olan kanalın içinde yavru bir köpek sesi duydu. Köpeğin kanal içinde mahsur kaldığını gören Alkan, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla adrese itfaiye ekibi sevk edildi.Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ilk olarak köpeğin kanal içinde hangi noktada olduğunu belirledi. Kanalın içinde hareket halinde olan yavru köpek korkuyla borunun içine girdi. İtfaiye erlerinden biri giydiği kıyafetinin ardından borunun içine girdi. Borunun diğer ucuna ilerleyen köpek çıkışta bekleyen itfaiye eri tarafından yakalandı. Sağlık durumu iyi olan köpek daha sonra uzak bir noktada doğaya bırakıldı.
Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde okuyan Bilge Nur Alkan ,”eve giderken bir ses duydum, yavru bir köpek ağlıyordu. Gelip baktığımda köpek kanal sıkışmıştı, kendim denedim çıkarmak için ama çıkartamadım sonra itfaiyeyi aradım. İtfaiye ekipleri sağ olsun gelip çıkardılar ”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.