İşyerine giren yılan korkuttu

ANTALYA'da hava sıcaklarının artmasıyla ortaya çıkan yavru yılan, mobilya mağazasına girdi. İşyeri çalışanlarının ihbarıyla adrese gelen itfaiye ekipleri, yılanı süpürge ve faraş yardımıyla yakalayıp doğaya bıraktı.

30 Nisan 2021 Cuma 10:45
İşyerine giren yılan korkuttu

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA) 
Olay, saat 15.00 sıralarında Tarım Mahallesi Aspendos Bulvarı üzerinde mobilya ürünlerinin satıldığı iş yerinde meydana geldi. Koltuk ve yatakların bulunduğu showroomda yavru bir yılanın olduğunu gören işyeri çalışanları 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbarın adrese itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa süre içinde belirtilen adrese gelen ekipler, elbise dolabı altına giren yılanı, aparat yardımıyla dışarıya çıkartı. Süpürge yardımı ile faraşa alınan yavru yılan, işyerinden çıkartıldıktan sonra doğaya bırakıldı.

Son Güncelleme: 30.04.2021 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.