İşitme Engelliler doyasıya eğlendi

Engelliler haftası dolayısıyla Antalya İşitme Engelliler Derneği tarafından organize edilen tatilde işitme engelli çocuk, genç ve yetişkin bireyler doyasıya eğlendi.

22 Mayıs 2024 Çarşamba 13:02
İşitme Engelliler doyasıya eğlendi

Haber Merkezi- 

Antalya'da faaliyet gösteren Antalya İşitme Engelliler Derneği, engelliler haftası nedeniyle dernekte bulunan işitme engelli bireylere yönelik tatil düzenledi. Dernek  Başkanı Gökhan Kayan ve  yönetim kurulu üyeleri ile Süral oteller grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hakan Süral desteğinde gerçekleştirilen tatil de  çocuk ve gençler unutulmaz anlar yaşadılar.  Başkan Gökhan Kayan,  engellilerin yılın belirli haftasında yada gününde hatırlanmamasının değil,  yılın 365 günü hatırlanarak herkesin engelli adayı olduğuna dikkat çekti.

Kayan,"En önemlisi engeller kaldırılararak  engelleri aşabiliriz. Biz sivil toplum kuruluşları olarak sembolik destekçileriz. Sizlerde bizler gibi destekçiler olabilirsiniz birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için mücadele etmeliyiz" dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasibe kayan 2024-05-24 09:37:21

Şural hotel tatil eğlence oldu mutlu yemek güzel süper turzim deniz havuz güzel süper beğen teşekkür ederim