İnterfresh Mayıs ayında düzenlenecek

İlk iki yılında Ekim ayında düzenlenen İnterfresh Fuarı, sektörden gelen talepler doğrultusunda 2020 yılında 28-30 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek

08 Ocak 2020 Çarşamba 10:38
İnterfresh Mayıs ayında düzenlenecek

Antexpo yetkilileri, sektörün yoğun ilgi gösterdiği bir katılımla toplantı yaparak fuarın içeriği hakkında görüş alışverişinde bulundu. ANFAŞ Toplantı Salonu’ndaki toplantıya Antexpo Genel Müdürü Murat Özer, Antexpo Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Fora, ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Antalya Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp, ATSO Meslek Komiteleri Müdürü Özcan Kaçar, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı Ergin Civan, Antalya Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Cüneyt Doğan, BAKA Antalya Koordinatörü Alaattin Özyürek, Ege İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Demircan, Adana Ticaret Odası sektör temsilcisi Cemal Akın, Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mustafa Erkan ve çok sayıda davetli katıldı. 

FUAR İLKBAHARDA

Toplantıda, 2018 ve 2019 yıllarının Ekim aylarında düzenlenen İnterfresh Eurasia Yaş Sebze, Meyve, Depolama, Ambalaj, Lojistik, Tarım Makineleri ve Teknolojileri Fuarı’nın, Mayıs ayında düzenleneceği belirtildi. Konuyla ilgili bir toplantı düzenleyen Antexpo Genel Müdürü Murat Özer ve Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Fora, tarih değişikliği ve fuarın içeriği hakkında bilgi verdi. 

YÜZDE 15 BÜYÜME HEDEFİ

İlk iki fuardan sonra yaptıkları anket çalışmasında, fuarın ilkbaharda düzenlenmesinin daha doğru olacağı görüşünün öne çıktığını belirten Antexpo Genel Müdürü Murat Özer, “Daha erken tarihlerde düzenlemek istedik. Ancak Ramazan ayı ve bayramı nedeni ile en erken tarih olan 28-30 Mayıs tarihlerinde karar verdik. İlk 2 fuara göre yüzde 15 daha fazla katılım ve büyüme hedefliyoruz” dedi. 28 Şubat’a kadar erken kayıt avantajı olduğunu belirten Özer, “Bu tarihe kadar başvuran firmalar ve kurumlar, KOSGEB, ATSO ve Antexpo özel indirimlerinden yararlanabilecek” dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.