ihmalkarlığın böylesi!

Kundu Mahallesi’nde oteller bölgesine giden çift şeritli yolda açılan çukur sebebiyle yolun tek şeridi trafiğe kapalı. Birçok araçta maddi hasara neden olan ve iki buçuk aydır bu halde olduğu iddia edilen yol, büyük kazalara da sebebiyet teşkil ediyor.

03 Eylül 2018 Pazartesi 11:40
ihmalkarlığın böylesi!

Bir iletişim şirketinin Kundu Mahallesi’nde yaptığı alt yapı çalışmasından sonra oluşan çukurların kapatılmaması ve yolun tek şeride düşmesi, trafiğin tehlikeye sokulmasına neden oluyor. Otel personelini taşıyan servislerin ve taksicilerin yoğun olarak kullandığı yol iki buçuk aydır bu halde olduğu ifade ediliyor. Vatandaşların sürücülerin dikkatini çekmek için çözüm olarak çukur alanlara bırakılan lastikler tehlikeyi adeta iki katına çıkarıyor.

Mahalle içinde de bu tarz çukurların olduğunu söyleyen Seçkin C. adlı vatandaş, “Alt yapı çalışmasından sonra yolu bu şekilde bıraktılar. Yol iki buçuk aydır bu halde. Yolu kullanan sürücüler dikkat etmezlerse ciddi maddi hasarlı kazalar yaşayabilirler. Bizzat ben akşam motorla işe giderken bu nokta da düştüm. Eğer hızlı olsaydım ciddi yaralanmalar yaşayabilirdim ya da daha kötüsü olabilirdi.” dedi.   

Anahtar Kelimeler:
Kundu Mahallesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.