İğrenç olay!

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, komşusunun 11 yaşındaki kızı T.U.'ya cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan M.K. (70), sevk edildiği adliyede, nöbetçi mahkemece tutuklandı.

27 Mart 2020 Cuma 11:16
İğrenç olay!

Mithat ABAKAN/MANAVGAT

Manavgat'ın Aydınevler Mahallesi'nde geçen pazartesi günü yaşanan olayda, iddiaya göre T.U., evlerinin bulunduğu apartmandaki komşuları M.K.'nın torunuyla oynamak istedi.
Küçük kız, bu nedenle M.K.'nın dairesinin olduğu giriş katına indi. Bir süre sonra eve dönen T.U.'nun tedirgin davranışlar sergilediğini ve uykusunda altını ıslattığını fark eden anne, kızına ne olduğunu sordu. T.U.'nun anlattıklarının ardından da polise şikayetçi oldu.
Küçük kız, Antalya Çocuk İzlem Merkezi'ndeki (ÇİM) uzmanlara yönlendirilirken, M.K., Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geçen salı günü gözaltına alındı. 
M.K., dün adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadesinde cinsel istismar suçlamasını reddeden M.K., nöbetçi mahkemece, 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklanarak, Alanya Cezaevi'ne gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.