Hurda yığınına dönen araçtan sağ çıktı...

Antalya’nın Alanya ilçesinde, yağmur nedeniyle kaygan olan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, 100 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Metrelerce sürüklendikten sonra takla atarak duran araçta sürücü yaralandı.

24 Nisan 2020 Cuma 12:26
Hurda yığınına dönen araçtan sağ çıktı...

Erdal Anak
ANTALYA (İHA) -
Kaza, sabah saatlerinde Elikesik Mahallesi yolunda meydana geldi. İlçe merkezine seyir halinde olan Fatih Pişkin (31) idaresindeki 07 ACU 690 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini sonucu 100 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Araç kayalık alanda metrelerce sürüklendikten sonra takla atarak alt yolda durdu. Hurda yığınına dönen araçta yaralanan sürücü çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilçedeki özel bir hastaneye götürüldü. Burada tedaviye alınan Pişkin’in hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
Diğer yandan, mahallenin muhtarı Yusuf Boz, bu yol sürekli araçların uçtuğunu söyleyerek bariyer yapılması konusunda yetkilerden yardım istedi.

Son Güncelleme: 24.04.2020 12:42
Anahtar Kelimeler:
AlanyaFatih Pişkin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.