Hiçbir kurum ve kuruluşa borcumuz yok!

Aksu Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi, son günlerde haklarında çıkartılan algılara cevap verdi. Selvi, “Hiçbir kurum kuruluşa borcumuz yok. Her yıl devletin yönlendirdiği müfettişler tarafından denetimden alnımızın akıyla çıktık. Başımız dik alnımız ak” dedi.

22 Mayıs 2024 Çarşamba 13:28
Hiçbir kurum ve kuruluşa borcumuz yok!

Bünyemize çok sayıda sporcu kazandırdık

2014 yılından bu yana Aksu Belediyespor Kulübü’nün başında yer alan Kulüp Başkanı Mehmet Selvi, yerel yönetimin değişmesiyle ortaya atılan algılarla ilgili açıklamalarda bulundu. 10 yıl boyunca başarılı bir şekilde kentte hizmet verdiklerinin altını çizen Mehmet Selvi, “Kentin gençlerini kötü alışkanlıklara sevk edecek ortamlardan uzaklaştırdık. Bünyemize çok sayıda sporcu kazandırdık. Bu gençler, Aksu’nun adını spor arenasında duyurdu. Ve gelinen süreçte, hiçbir kurum kuruluşa ve sporcuya borcumuz yok” dedi.

14 bin TL borçla teslim almıştık

2014 yılının Ağustos ayında kulüp yönetimini devraldıklarını dile getiren Selvi, “Kulübü teslim aldığımızda bünyesinde her hangi bir sporcu ve spor tesisi yoktu. Bir tek lisanslı sporcumuz yoktu. Ayrıca o zamanın para değeriyle 14 bin TL, borçla teslim aldık. O günden bu güne Aksu’muza o dönemin Belediye Başkanı Halil Şahin’le beraber, kapalı spor salonu, güreş sahası ve futbol sahası kazandırdık. Yüzlerce sporcuya çeşitli dallar ve branşlarda hizmet verdik. Güreş ve futbolun yanı sıra, kulüp bünyemize judo ve tekvando branşlarını kazandırdık.  Bu branşlarda millî sporcular yetiştirdik. Futbol da profesyonel liglere sporcular verdik. Gençlerin sosyalleşmesi için önünü açtık” dedi.

Denetimlere tabi tutulduk

Tüm branşlarda 400’ye yakın lisanlı sporcuyu kulüp bünyesine kazandırdıklarına da vurgu yapan Aksu Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi, “Tüm bunları yaparken kulübümüzü borçsuz bir şekilde bu günlere getirdik. Araştırsınlar, herhangi bir kuruma ve kuruluşa, sporcuya antrenöre veya spor mağazasına borcunun olmadığını görecekler. Ayrıca Kulübümüzün 2023 yılında Aksu Belediyesinden meclis kararıyla onaylanan 450 bin TL alacağı var. 2024 yılında ise 1 milyon 400 bin TL alacağı var. Yüzün üzerinde sporcularımıza da cumhuriyet altını vermesi gerekiyor. Gelinen süreçte bu ödemelerin hiç biri yapılmadı. Hakkımızda birçok dedikodu üretilmeye çalışılıyor. Bizler her yıl devletin yönlendirdiği müfettişler tarafından denetime tabi tutulduk. Gelinen süreçte yüzümüzü öne düşürecek hiçbir olayın içine girmedik. Biz kulüp yönetimi olarak sporcularımızla çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.