Haydi çocuklar at binmeye

Antalya'nın Konyaaltı İlçesi'nde çocuklara yönelik yaz okulları tüm hızıyla sürüyor. Konyaaltı Belediyesi, çocukların güzel bir yaz geçirmesi için eğlencesi ve eğitimi bol ücretsiz kurslar açtı.

19 Ağustos 2013 Pazartesi 10:11
Haydi çocuklar at binmeye
İngilizce, Rusça, resim, piyano, gitar ve bağlama gibi 38 farklı daldaki yaz kurslarında en çok ilgiyi kayıtları yeni başlayan at biniciliği görüyor.

7-15 yaş arası tüm çocukların katılabileceği binicilik kursu, Montana At Çiftliği'nde yapılacak. Uzman eğitmenler tarafından verilecek binicilik kursuna katılmak isteyen çocuklar, velileriyle birlikte belediyenin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne başvuru yapabilecek. Çarşamba ve Cuma günleri, saat 17.00 ile 19.00 arasında düzenlenecek binicilik kursları yıl sonuna kadar devam edecek. 

Son Güncelleme: 19.08.2013 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.