Hastanede yangın ihbarı

ANTALYA'nın Manavgat ilçesindeki özel bir hastanenin tesisat katındaki yangın alarm sisteminin devreye girmesi sonrası ekipler hastaneye yönlendirildi.

21 Ocak 2020 Salı 14:24
Hastanede yangın ihbarı

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)-

Manavgat'ın Side Mahallesi'ndeki özel bir hastanenin bilgi işlem odasında saat 09.00 sıralarında tesisat katındaki yangın söndürme sisteminin devreye girmesi üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Hastanede tedavi gören hastaların bir kısmı tedbir amacıyla dışarı çıkarılırken, itfaiye ekipleri odaya alındı. Yapılan incelemede sonrası ekipler normale dönerken, hastalar da içeri alındı.

Hastaneden yapılan açıklamada ise "Yaklaşık olarak saat 09.15 sularında hastanemizin tesisat katında yapılan rutin kontroller ve teknik çalışma esnasında; otomatik yangın söndürme alarm sistemi devreye girmiştir. Sağlık hizmetlerimizde herhangi bir aksama söz konusu olmamıştır" denildi.

Anahtar Kelimeler:
ManavgatHastanede Yangın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.