Hasta ve engelli seçmene ücretsiz ulaşım

 MURATPAŞA Belediyesi, 31 Mart Pazar günü oy kullanmaya tek başına gidemeyecek hasta, yaşlı ve engelliler için ücretsiz servis hizmeti verecek. Turunç Masa'nın 444 80 07 numaralı çağrı merkezini arayan Muratpaşa sakinleri sandık başına götürülecek.

29 Mart 2019 Cuma 13:58
Hasta ve engelli seçmene ücretsiz ulaşım

Muratpaşa Belediyesi, pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimler için hazırlıklarını tamamladı. Hazırlıklar kapsamında belediye araçları, tek başına oy kullanamayacak durumda olan engelli, yaşlı ve hasta olan ilçe sakinlerinin kullanımına sunuldu. Turunç Masa'nın 444 80 07 numaralı çağrı merkezini arayan seçmenler, belediye ekiplerince sandık başına götürülecek, oy kullanma işlemi sonrasında da evlerine bırakılacaklar. Muratpaşa Belediyesi'nin ücretsiz hizmetinden yararlanmak isteyen seçmenin Turunç Masa'yı arayıp kayıt bıraktırmaları yeterli olacak.


Son Güncelleme: 29.03.2019 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.