Halk plajının hali içler acısı

Madran Palaca ve Topkapı otelleri arasından bulunan halk plajının hali içler acısı. Sadece birkaç şemsiyenin bulunduğu halk plajında, WC ve duş yok.

05 Ağustos 2019 Pazartesi 17:03
Halk plajının hali içler acısı

Halkın rahat bir şekilde denize girebilmesi için Aksu Belediyesi’nce Kemerağzı ve Kundu bölgelerinde oluşturulan 3 halk plajından biri olan, Madran Palaca ve Topkapı otelleri arasından bulunan plajının hali içler acısı.  Tabelasında halk plajı yazılan alanın görüntüsü yürek burkan cinsten. Birkaç şemsiyenin bulunduğu sözde halk plajında, ne duş alınacak bir yer nede umumi ihtiyaçları giderecek bir tuvalet bulunuyor. Turizm sezonunda binlerce yerli ve yabancı misafir ağırlayan ve Kundu’ya yakışmayan bu görüntü tepkilere neden oluyor.

Geçen sene de buna benzer görüntüler yerel ve yaygın medyaya haber olmuş ve beraberinde kamuoyunda büyük tepkiye yol açmıştı. Bu haberler üzerine harekete geçen Aksu Belediyesi yetkilileri, iki plajda ufak tefek çalışmalar yaparak, halkın hizmetine açmıştı. İki otel arasında bulunan bahsi geçen plajda her hangi bir çalışmanın yapılmaması ise kafalarda farklı soru işaretlerine yol açmasına neden oldu. Umarız yetkililer bir an evvel vatandaşa reva görülen bu çirkinliklerin temizlenmesi için harekete geçerler.   

www.guneyhaberci.com.tr

Anahtar Kelimeler:
AksuHalk Plajı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.